Braskaminer i Stallarholmen

Annons:
Köpa braskamin i Stallarholmen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Stallarholmen. Om du är boende i eller i närheten av Stallarholmen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Stallarholmen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Stallarholmen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Stallarholmen.
Annons:

Braskamin i Stallarholmen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Stallarholmen.

Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunavägen 30
644 30 Torshälla


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Videvägen 2
641 49 Katrineholm


Kamin och Energi i Nyköping
Norrköpingsvägen 13
611 38 Nyköping


Eldabutiken
Dansutvägen 2
646 30 Gnesta


Södermans Mur, Puts & Kakel AB
Industrigatan 1
641 34 Katrineholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Stallarholmen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Stallarholmen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Stallarholmen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stallarholmen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Stallarholmen.

I Stallarholmen hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Stallarholmen. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Södermanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.