Braskaminer i Oxelösund

Annons:
Köpa braskamin i Oxelösund - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Oxelösund. Om du är boende i eller i närheten av Oxelösund och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Oxelösund. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Oxelösund som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Oxelösund.
Annons:

Braskamin i Oxelösund

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Oxelösund.

Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunavägen 30
644 30 Torshälla


Kamin och Energi i Nyköping
Norrköpingsvägen 13
611 38 Nyköping


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Videvägen 2
641 49 Katrineholm


Södermans Mur, Puts & Kakel AB
Industrigatan 1
641 34 Katrineholm


Eldabutiken
Dansutvägen 2
646 30 Gnesta

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Oxelösund

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Oxelösund är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Oxelösund rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oxelösund om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Oxelösund.

I Oxelösund hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Oxelösund. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Södermanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.