Braskaminer i Åkers Styckebruk

Annons:
Köpa braskamin i Åkers Styckebruk - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Åkers Styckebruk. Om du är boende i eller i närheten av Åkers Styckebruk och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Åkers Styckebruk. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Åkers Styckebruk som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Åkers Styckebruk.
Annons:

Braskamin i Åkers Styckebruk

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Åkers Styckebruk.

Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunavägen 30
644 30 Torshälla


Södermans Mur, Puts & Kakel AB
Industrigatan 1
641 34 Katrineholm


Eldabutiken
Dansutvägen 2
646 30 Gnesta


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Videvägen 2
641 49 Katrineholm


Kamin och Energi i Nyköping
Norrköpingsvägen 13
611 38 Nyköping

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Åkers Styckebruk

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Åkers Styckebruk är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Åkers Styckebruk rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Åkers Styckebruk

I Åkers Styckebruk finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Åkers Styckebruk.

Åkers styckebruk är en tätort i Strängnäs kommun och kyrkbyn i Åkers socken. Byn har under medeltiden först vuxit upp kring Åkers kyrka men utvidgades avsevärt då bruksorten anlades. Styckebruket grundades omkring 1580 av Karl IX.

Yta: 302,63 hektar
Invånarantal: 2891, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åkers Styckebruk om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Åkers Styckebruk.

I Åkers Styckebruk hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Åkers Styckebruk. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Södermanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.