Braskaminer i Trelleborg

Annons:
Köpa braskamin i Trelleborg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Trelleborg. Om du är boende i eller i närheten av Trelleborg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Trelleborg. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Trelleborg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Trelleborg.
Annons:

Braskamin i Trelleborg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Trelleborg.

Ganancia HB
Västra Alstad 52
231 95 Trelleborg


Mur & Brasvärme Öresund AB
Tors Väg 12
231 68 Trelleborg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Trelleborg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Trelleborg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Trelleborg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Trelleborg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Trelleborg.

I Trelleborg hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Trelleborg. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Trelleborg som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.