Braskaminer i Stehag

Annons:
Köpa braskamin i Stehag - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Stehag. Om du är boende i eller i närheten av Stehag och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Stehag. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Stehag som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Stehag.
Annons:

Braskamin i Stehag

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Stehag.

Garbos Kaminer HB
Södra Dragongatan 20
271 39 Ystad


Kamin & Kakel i Malmö AB
Arlövsvägen 28
232 35 Arlöv


Spismiljöbutiken Svensk Brasvärme
Ekslingan 1
254 67 Helsingborg


Ganancia HB
Västra Alstad 52
231 95 Trelleborg


Ved.On
Hantverksgatan 13
282 31 Tyringe

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Stehag

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Stehag är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Stehag rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Stehag

I Stehag finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stehag om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Stehag.

I Stehag hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Stehag. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.