Braskaminer i Perstorp

Annons:
Köpa braskamin i Perstorp - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Perstorp. Om du är boende i eller i närheten av Perstorp och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Perstorp. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Perstorp som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Perstorp.
Annons:

Braskamin i Perstorp

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Perstorp.

Garbos Kaminer HB
Södra Dragongatan 20
271 39 Ystad


Brasab Möblera
Helsingborgsvägen 8
281 49 Hässleholm


Kakelugnsmakaren Mat
Sunnanväg 6K
222 26 Lund


Påva Byggen AB
Maskinistgatan 10
253 51 Påarp


Eldabutiken i Fjälkinge
Nymövägen 250
290 34 Fjälkinge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Perstorp

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Perstorp är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Perstorp rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Perstorp

I Perstorp finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Perstorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Perstorp.

I Perstorp hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Perstorp. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.