Braskaminer i Oxie

Annons:
Köpa braskamin i Oxie - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Oxie. Om du är boende i eller i närheten av Oxie och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Oxie. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Oxie som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Oxie.
Annons:

Braskamin i Oxie

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Oxie.

Kakelugnsmakaren Mat
Sunnanväg 6K
222 26 Lund


Scandinavisk Spismiljö
Ekslingan 1
254 67 Helsingborg


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsvägen 5A
217 43 Malmö


Energikassetten AB
Petrus Timmelins Väg 59
254 77 Fleninge


Spismiljöbutiken Svensk Brasvärme
Ekslingan 1
254 67 Helsingborg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Oxie

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Oxie är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Oxie rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Oxie

I Oxie finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oxie om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Oxie.

I Oxie hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Oxie. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.