Braskaminer i Örkelljunga

Annons:
Köpa braskamin i Örkelljunga - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Örkelljunga. Om du är boende i eller i närheten av Örkelljunga och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Örkelljunga. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Örkelljunga som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Örkelljunga.
Annons:

Braskamin i Örkelljunga

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Örkelljunga.

Kamincentrum
Slagtoftavägen 16
242 31 Hörby


Wilners Bygg
Krågarp 6
274 53 Skivarp


Borefur:s Byggservice
Rättarevägen 46
263 53 Lerberget


Rahms Bygg Energi & Entreprenad
Furubodavägen
296 92 Yngsjö


KÅ-GE PRODUKTER
Sönnertorpsvägen 91
269 94 Båstad

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Örkelljunga

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Örkelljunga är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Örkelljunga rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örkelljunga om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Örkelljunga.

I Örkelljunga hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Örkelljunga. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.