Braskaminer i Malmö

Annons:
Köpa braskamin i Malmö - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Malmö. Om du är boende i eller i närheten av Malmö och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Malmö. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag i Malmö som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Malmö.
Annons:

Braskamin i Malmö

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Malmö.

KASSAHUSET / JRG fire Sweden
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö


Kakelugnsmakare Leif Andersson
Ystadsgatan 38B
214 44 Malmö


Eldabutiken
Arlövsvägen 16
211 24 Malmö


Unik Eld
Bergsgatan 13A
211 54 Malmö


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsvägen 5A
217 43 Malmö


Kaminexperten
Derbyvägen 20
212 35 Malmö

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Malmö

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Malmö är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Malmö rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Malmö

I Malmö finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Malmö om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Malmö.

I Malmö hittade vi sammanlagt 6 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Malmö. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Malmö som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.