Braskaminer i Lund

Annons:
Köpa braskamin i Lund - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Lund. Om du är boende i eller i närheten av Lund och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Lund. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Lund som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lund.
Annons:

Braskamin i Lund

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Lund.

Kakelugnsmakaren Mat
Sunnanväg 6K
222 26 Lund

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lund

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lund är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lund rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lund

I Lund finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lund om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lund.

I Lund hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lund. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Lund som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.