Braskaminer i Lönsboda

Annons:
Köpa braskamin i Lönsboda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Lönsboda. Om du är boende i eller i närheten av Lönsboda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Lönsboda. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Lönsboda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lönsboda.
Annons:

Braskamin i Lönsboda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Lönsboda.

Kakelugnsmakare Leif Andersson
Ystadsgatan 38B
214 44 Malmö


Borefur:s Byggservice
Rättarevägen 46
263 53 Lerberget


Påva Byggen AB
Maskinistgatan 10
253 51 Påarp


Mattiassons Kakelugnsmakeri
Spannarpsvägen 235
262 95 Ängelholm


Mur & Brasvärme Öresund AB
Tors Väg 12
231 68 Trelleborg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lönsboda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lönsboda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lönsboda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lönsboda

I Lönsboda finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lönsboda.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lönsboda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lönsboda.

I Lönsboda hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lönsboda. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.