Braskaminer i Lomma

Annons:
Köpa braskamin i Lomma - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Lomma. Om du är boende i eller i närheten av Lomma och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Lomma. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Lomma som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lomma.
Annons:

Braskamin i Lomma

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Lomma.

Morfars Kammare
Vrams Bygata 15
298 32 Tollarp


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsvägen 5A
217 43 Malmö


Kakelugnsmakaren
Vesum 1
245 92 Staffanstorp


Öxells
Rundgången 14
254 52 Helsingborg


Kaminexperten
Derbyvägen 20
212 35 Malmö

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lomma

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lomma är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lomma rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lomma

I Lomma finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lomma om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lomma.

I Lomma hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lomma. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.