Braskaminer i Linderöd

Annons:
Köpa braskamin i Linderöd - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Linderöd. Om du är boende i eller i närheten av Linderöd och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Linderöd. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Linderöd som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Linderöd.
Annons:

Braskamin i Linderöd

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Linderöd.

Garbos Kaminer HB
Södra Dragongatan 20
271 39 Ystad


Biomontage
Härdaregatan 8
282 34 Tyringe


Skånsk Brasvärme AB
Vasagatan 6
241 38 Eslöv


Skurups Brasvärmebutik
Norra Industrigatan 9
274 30 Skurup


Ganancia HB
Västra Alstad 52
231 95 Trelleborg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Linderöd

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Linderöd är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Linderöd rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Linderöd

I Linderöd finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Linderöd.

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånarantal: 404, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Linderöd om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Linderöd.

I Linderöd hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Linderöd. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.