Braskaminer i Limhamn

Annons:
Köpa braskamin i Limhamn - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Limhamn. Om du är boende i eller i närheten av Limhamn och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Limhamn. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Limhamn som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Limhamn.
Annons:

Braskamin i Limhamn

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Limhamn.

Kakelugnsmakare Leif Andersson
Ystadsgatan 38B
214 44 Malmö


Mattiassons Kakelugnsmakeri
Spannarpsvägen 235
262 95 Ängelholm


Skånsk Brasvärme AB
Vasagatan 6
241 38 Eslöv


Vilans Brasvärme
Olof Mohlins Väg 6
291 62 Kristianstad


Ganancia HB
Västra Alstad 52
231 95 Trelleborg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Limhamn

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Limhamn är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Limhamn rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Limhamn.

I Limhamn hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Limhamn. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.