Braskaminer i Lerberget

Annons:
Köpa braskamin i Lerberget - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Lerberget. Om du är boende i eller i närheten av Lerberget och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Lerberget. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Lerberget som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lerberget.
Annons:

Braskamin i Lerberget

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Lerberget.

Borefur:s Byggservice
Rättarevägen 46
263 53 Lerberget

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lerberget

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lerberget är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lerberget rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lerberget

I Lerberget finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lerberget.

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lerberget om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lerberget.

I Lerberget hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lerberget. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Lerberget som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.