Braskaminer i Klågerup

Annons:
Köpa braskamin i Klågerup - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Klågerup. Om du är boende i eller i närheten av Klågerup och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Klågerup. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Klågerup som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Klågerup.
Annons:

Braskamin i Klågerup

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Klågerup.

Spisbyggarna i Svedala
Järnvägsgatan 15
274 34 Skurup


Löhr Montage AB
Brännerigatan 38A
263 57 Höganäs


Eldabutiken i Fjälkinge
Nymövägen 250
290 34 Fjälkinge


Narvells Ingenjörsbyrå o. Försäljnings AB
Bäckarps Gårdsväg 39
254 75 ödåkra


Kakelugnsmakaren Mat
Sunnanväg 6K
222 26 Lund

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Klågerup

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Klågerup är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Klågerup rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Klågerup

I Klågerup finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Klågerup om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Klågerup.

I Klågerup hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Klågerup. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.