Braskaminer i Killeberg

Annons:
Köpa braskamin i Killeberg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Killeberg. Om du är boende i eller i närheten av Killeberg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Killeberg. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Killeberg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Killeberg.
Annons:

Braskamin i Killeberg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Killeberg.

Vilans Brasvärme
Olof Mohlins Väg 6
291 62 Kristianstad


Kakelugnsmakaren
Vesum 1
245 92 Staffanstorp


Löhr Montage AB
Brännerigatan 38A
263 57 Höganäs


Ved.On
Hantverksgatan 13
282 31 Tyringe


Näsums Bränslepellets AB
Lillesjövägen 51
295 94 Näsum

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Killeberg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Killeberg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Killeberg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Killeberg

I Killeberg finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Killeberg.

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Killeberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Killeberg.

I Killeberg hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Killeberg. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.