Braskaminer i Kattarp

Annons:
Köpa braskamin i Kattarp - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kattarp. Om du är boende i eller i närheten av Kattarp och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kattarp. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kattarp som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kattarp.
Annons:

Braskamin i Kattarp

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kattarp.

Scandinavisk Spismiljö
Ekslingan 1
254 67 Helsingborg


Kaminexperten
Metallgatan 2
262 72 ängelholm


Spisbyggarna i Svedala
Järnvägsgatan 15
274 34 Skurup


Kakelugnsmakaren
Vesum 1
245 92 Staffanstorp


KASSAHUSET / JRG fire Sweden
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kattarp

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kattarp är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kattarp rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kattarp

I Kattarp finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kattarp om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kattarp.

I Kattarp hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kattarp. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.