Braskaminer i Kågeröd

Annons:
Köpa braskamin i Kågeröd - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kågeröd. Om du är boende i eller i närheten av Kågeröd och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kågeröd. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kågeröd som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kågeröd.
Annons:

Braskamin i Kågeröd

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kågeröd.

Brasab Möblera
Helsingborgsvägen 8
281 49 Hässleholm


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsvägen 5A
217 43 Malmö


Vilans Brasvärme
Olof Mohlins Väg 6
291 62 Kristianstad


Spisbyggarna i Svedala
Järnvägsgatan 15
274 34 Skurup


Designspisar
Veberödsvägen 30
247 56 Dalby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kågeröd

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kågeröd är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kågeröd rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kågeröd

I Kågeröd finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kågeröd.

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kågeröd om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kågeröd.

I Kågeröd hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kågeröd. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.