Braskaminer i Hörby

Annons:
Köpa braskamin i Hörby - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Hörby. Om du är boende i eller i närheten av Hörby och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Hörby. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Hörby som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hörby.
Annons:

Braskamin i Hörby

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Hörby.

Kamincentrum
Slagtoftavägen 16
242 31 Hörby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hörby

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hörby är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hörby rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hörby

I Hörby finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hörby om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hörby.

I Hörby hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hörby. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Hörby som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.