Braskaminer i Höör

Annons:
Köpa braskamin i Höör - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Höör. Om du är boende i eller i närheten av Höör och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Höör. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Höör som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Höör.
Annons:

Braskamin i Höör

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Höör.

Ganancia HB
Västra Alstad 52
231 95 Trelleborg


Mattiassons Kakelugnsmakeri
Spannarpsvägen 235
262 95 Ängelholm


Kamincentrum
Slagtoftavägen 16
242 31 Hörby


Wilners Bygg
Krågarp 6
274 53 Skivarp


Löhr Montage AB
Brännerigatan 38A
263 57 Höganäs

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Höör

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Höör är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Höör rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Höör

I Höör finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Höör om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Höör.

I Höör hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Höör. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.