Braskaminer i Hässleholm

Annons:
Köpa braskamin i Hässleholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Hässleholm. Om du är boende i eller i närheten av Hässleholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Hässleholm. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Hässleholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hässleholm.
Annons:

Braskamin i Hässleholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Hässleholm.

Brasab Möblera
Helsingborgsvägen 8
281 49 Hässleholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hässleholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hässleholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hässleholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hässleholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hässleholm.

I Hässleholm hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hässleholm. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Hässleholm som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.