Braskaminer i Hammenhög

Annons:
Köpa braskamin i Hammenhög - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hammenhög. Om du är boende i eller i närheten av Hammenhög och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hammenhög. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hammenhög som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hammenhög.
Annons:

Braskamin i Hammenhög

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hammenhög.

Rahms Bygg Energi & Entreprenad
Furubodavägen
296 92 Yngsjö


Skurups Brasvärmebutik
Norra Industrigatan 9
274 30 Skurup


Eldabutiken i Vellinge
Falsterbovägen 177-179
235 91 Vellinge


Kakelugnsmakaren
Vesum 1
245 92 Staffanstorp


Mattiassons Kakelugnsmakeri
Spannarpsvägen 235
262 95 Ängelholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hammenhög

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hammenhög är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hammenhög rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hammenhög

I Hammenhög finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hammenhög.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hammenhög om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hammenhög.

I Hammenhög hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hammenhög. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.