Braskaminer i Glimåkra

Annons:
Köpa braskamin i Glimåkra - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Glimåkra. Om du är boende i eller i närheten av Glimåkra och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Glimåkra. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Glimåkra som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Glimåkra.
Annons:

Braskamin i Glimåkra

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Glimåkra.

Kakelugnsmakaren Mat
Sunnanväg 6K
222 26 Lund


Vilans Brasvärme
Olof Mohlins Väg 6
291 62 Kristianstad


Energikassetten AB
Petrus Timmelins Väg 59
254 77 Fleninge


Öxells
Rundgången 14
254 52 Helsingborg


Kamin & Kakel i Malmö AB
Arlövsvägen 28
232 35 Arlöv

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Glimåkra

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Glimåkra är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Glimåkra rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Glimåkra om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Glimåkra.

I Glimåkra hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Glimåkra. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.