Braskaminer i Fleninge

Annons:
Köpa braskamin i Fleninge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Fleninge. Om du är boende i eller i närheten av Fleninge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Fleninge. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Fleninge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Fleninge.
Annons:

Braskamin i Fleninge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Fleninge.

Energikassetten AB
Petrus Timmelins Väg 59
254 77 Fleninge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Fleninge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Fleninge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Fleninge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Fleninge

I Fleninge finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fleninge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Fleninge.

I Fleninge hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Fleninge. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Fleninge som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.