Braskaminer i Fjälkinge

Annons:
Köpa braskamin i Fjälkinge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Fjälkinge. Om du är boende i eller i närheten av Fjälkinge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Fjälkinge. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Fjälkinge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Fjälkinge.
Annons:

Braskamin i Fjälkinge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Fjälkinge.

Eldabutiken i Fjälkinge
Nymövägen 250
290 34 Fjälkinge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Fjälkinge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Fjälkinge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Fjälkinge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fjälkinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Fjälkinge.

I Fjälkinge hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Fjälkinge. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Fjälkinge som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.