Braskaminer i Eket

Annons:
Köpa braskamin i Eket - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Eket. Om du är boende i eller i närheten av Eket och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Eket. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Eket som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Eket.
Annons:

Braskamin i Eket

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Eket.

KÅ-GE PRODUKTER
Sönnertorpsvägen 91
269 94 Båstad


Aska AB
Mejerivägen 5B
295 72 Gualöv


Mur & Brasvärme Öresund AB
Tors Väg 12
231 68 Trelleborg


Eldabutiken i Fjälkinge
Nymövägen 250
290 34 Fjälkinge


Spisbyggarna i Svedala
Järnvägsgatan 15
274 34 Skurup

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Eket

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Eket är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Eket rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Eket

I Eket finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Eket.

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Eket om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Eket.

I Eket hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Eket. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.