Braskaminer i Bjärred

Annons:
Köpa braskamin i Bjärred - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bjärred. Om du är boende i eller i närheten av Bjärred och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bjärred. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bjärred som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bjärred.
Annons:

Braskamin i Bjärred

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bjärred.

Vilans Brasvärme
Olof Mohlins Väg 6
291 62 Kristianstad


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsvägen 5A
217 43 Malmö


Kakelugnsmakaren Mat
Sunnanväg 6K
222 26 Lund


Wilners Bygg
Krågarp 6
274 53 Skivarp


Aska AB
Mejerivägen 5B
295 72 Gualöv

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bjärred

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bjärred är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bjärred rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bjärred

I Bjärred finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bjärred om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bjärred.

I Bjärred hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bjärred. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.