Braskaminer i Bjärnum

Annons:
Köpa braskamin i Bjärnum - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bjärnum. Om du är boende i eller i närheten av Bjärnum och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bjärnum. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bjärnum som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bjärnum.
Annons:

Braskamin i Bjärnum

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bjärnum.

Rahms Bygg Energi & Entreprenad
Furubodavägen
296 92 Yngsjö


Löhr Montage AB
Brännerigatan 38A
263 57 Höganäs


Vilans Brasvärme
Olof Mohlins Väg 6
291 62 Kristianstad


Kakelugnsmakare Leif Andersson
Ystadsgatan 38B
214 44 Malmö


Narvells Ingenjörsbyrå o. Försäljnings AB
Bäckarps Gårdsväg 39
254 75 ödåkra

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bjärnum

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bjärnum är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bjärnum rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bjärnum om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bjärnum.

I Bjärnum hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bjärnum. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.