Braskaminer i Billesholm

Annons:
Köpa braskamin i Billesholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Billesholm. Om du är boende i eller i närheten av Billesholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Billesholm. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Billesholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Billesholm.
Annons:

Braskamin i Billesholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Billesholm.

Designspisar
Veberödsvägen 30
247 56 Dalby


KASSAHUSET / JRG fire Sweden
Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö


Wilners Bygg
Krågarp 6
274 53 Skivarp


Löhr Montage AB
Brännerigatan 38A
263 57 Höganäs


Spisforum i Skåne AB
Köpenhamnsvägen 5A
217 43 Malmö

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Billesholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Billesholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Billesholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Billesholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Billesholm.

I Billesholm hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Billesholm. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Skåne.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.