Braskaminer i Lotorp

Annons:
Köpa braskamin i Lotorp - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Lotorp. Om du är boende i eller i närheten av Lotorp och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Lotorp. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Lotorp som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lotorp.
Annons:

Braskamin i Lotorp

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Lotorp.

Eldabutiken i Norrköping
Nyköpingsvägen 33
616 33 åby


NL Brasvärme Interiör AB
Fridhemsvägen 3
602 13 Norrköping


Kakelugnar & Kaminer AB
Krokgatan 10
587 31 Linköping


Norrköpings Murservice
Fotbollsgatan 3
603 37 Norrköping


Spiscenter i Sverige AB
Järngatan 21
602 23 Norrköping

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lotorp

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lotorp är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lotorp rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lotorp

I Lotorp finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lotorp.

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lotorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lotorp.

I Lotorp hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lotorp. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Östergötland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.