Braskaminer i Linghem

Annons:
Köpa braskamin i Linghem - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Linghem. Om du är boende i eller i närheten av Linghem och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Linghem. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Linghem som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Linghem.
Annons:

Braskamin i Linghem

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Linghem.

NL Brasvärme Interiör AB
Fridhemsvägen 3
602 13 Norrköping


Lyckhemsbodens Spis o Kamin
Vammelby Lyckhem
595 94 Mjölby


Eldabutiken i Mjölby Spisbutiken
Finnstugatan 4
595 51 Mjölby


Spiscenter i Sverige AB
Järngatan 21
602 23 Norrköping


Didriksons Brasvärme
Floragatan 4
582 73 Linköping

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Linghem

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Linghem är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Linghem rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Linghem

I Linghem finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Linghem om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Linghem.

I Linghem hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Linghem. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Östergötland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.