Braskaminer i Kisa

Annons:
Köpa braskamin i Kisa - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kisa. Om du är boende i eller i närheten av Kisa och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kisa. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kisa som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kisa.
Annons:

Braskamin i Kisa

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kisa.

Kakelugnar & Kaminer AB
Krokgatan 10
587 31 Linköping


Kaminkungen Webbshop
Malmgatan 18
602 23 Norrköping


Lyckhemsbodens Spis o Kamin
Vammelby Lyckhem
595 94 Mjölby


Spisbutiken Värmekällan
Skedagården
585 97 Linköping


Norrköpings Murservice
Fotbollsgatan 3
603 37 Norrköping

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kisa

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kisa är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kisa rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kisa

I Kisa finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kisa om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kisa.

I Kisa hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kisa. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Östergötland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.