Braskaminer i Kimstad

Annons:
Köpa braskamin i Kimstad - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kimstad. Om du är boende i eller i närheten av Kimstad och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kimstad. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kimstad som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kimstad.
Annons:

Braskamin i Kimstad

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kimstad.

Didriksons Brasvärme
Floragatan 4
582 73 Linköping


Spisbutiken Värmekällan
Skedagården
585 97 Linköping


Spiscenter i Sverige AB
Järngatan 21
602 23 Norrköping


Eldabutiken i Norrköping
Nyköpingsvägen 33
616 33 åby


NL Brasvärme Interiör AB
Fridhemsvägen 3
602 13 Norrköping

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kimstad

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kimstad är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kimstad rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kimstad

I Kimstad finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kimstad om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kimstad.

I Kimstad hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kimstad. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Östergötland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.