Braskaminer i Vedevåg

Annons:
Köpa braskamin i Vedevåg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Vedevåg. Om du är boende i eller i närheten av Vedevåg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Vedevåg. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Vedevåg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vedevåg.
Annons:

Braskamin i Vedevåg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Vedevåg.

Villa & Skorsten AB
Kvarnbackaö 4
711 72 Vedevåg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vedevåg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vedevåg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vedevåg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vedevåg

I Vedevåg finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vedevåg.

Vedevåg är ett brukssamhälle beläget i Västmanland, Örebro län, Lindesbergs kommun. Äldre stavning Wedevåg. Flera än idag verksamma företag har sina rötter i det 1538 grundade bruket.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 656, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vedevåg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vedevåg.

I Vedevåg hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vedevåg. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Vedevåg som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.