Braskaminer i Stora Mellösa

Annons:
Köpa braskamin i Stora Mellösa - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Stora Mellösa. Om du är boende i eller i närheten av Stora Mellösa och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Stora Mellösa. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Stora Mellösa som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Stora Mellösa.
Annons:

Braskamin i Stora Mellösa

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Stora Mellösa.

Villa & Skorsten AB
Kvarnbackaö 4
711 72 Vedevåg


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Stora Mellösa

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Stora Mellösa är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Stora Mellösa rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Stora Mellösa

I Stora Mellösa finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Stora Mellösa.

Stora Mellösa är en tätort samt kyrbyn i Stora Mellösa socken i Örebro kommun. Stora Mellösa ligger cirka 15 kilometer sydost om Örebro. Stora Mellösa började redan med sport 1923 men då var det först en kvinnlig gymnastikförening.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stora Mellösa om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Stora Mellösa.

I Stora Mellösa hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Stora Mellösa. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.