Braskaminer i Storå

Annons:
Köpa braskamin i Storå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Storå. Om du är boende i eller i närheten av Storå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Storå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Storå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Storå.
Annons:

Braskamin i Storå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Storå.

Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


Mookåpan AB
Mo 156
693 95 Åtorp


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Villa & Skorsten AB
Kvarnbackaö 4
711 72 Vedevåg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Storå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Storå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Storå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Storå

I Storå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Storå.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Storå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Storå.

I Storå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Storå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.