Braskaminer i Pålsboda

Annons:
Köpa braskamin i Pålsboda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Pålsboda. Om du är boende i eller i närheten av Pålsboda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Pålsboda. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Pålsboda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Pålsboda.
Annons:

Braskamin i Pålsboda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Pålsboda.

Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


Mookåpan AB
Mo 156
693 95 Åtorp


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Pålsboda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Pålsboda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Pålsboda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Pålsboda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Pålsboda.

I Pålsboda hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Pålsboda. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.