Braskaminer i Östansjö

Annons:
Köpa braskamin i Östansjö - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Östansjö. Om du är boende i eller i närheten av Östansjö och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Östansjö. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Östansjö som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Östansjö.
Annons:

Braskamin i Östansjö

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Östansjö.

Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Skorstenslagarn AB
Stämpelgatan 52
703 78 örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Östansjö

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Östansjö är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Östansjö rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Östansjö

I Östansjö finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Östansjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Östansjö.

I Östansjö hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Östansjö. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.