Braskaminer i Nora

Annons:
Köpa braskamin i Nora - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Nora. Om du är boende i eller i närheten av Nora och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Nora. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Nora som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Nora.
Annons:

Braskamin i Nora

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Nora.

DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Nora

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Nora är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Nora rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Nora

I Nora finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nora om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Nora.

I Nora hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Nora. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.