Braskaminer i Lindesberg

Annons:
Köpa braskamin i Lindesberg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Lindesberg. Om du är boende i eller i närheten av Lindesberg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Lindesberg. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Lindesberg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Lindesberg.
Annons:

Braskamin i Lindesberg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Lindesberg.

Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Lindesberg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Lindesberg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Lindesberg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lindesberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Lindesberg. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Lindesberg som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.