Braskaminer i Laxå

Annons:
Köpa braskamin i Laxå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Laxå. Om du är boende i eller i närheten av Laxå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Laxå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Laxå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Laxå.
Annons:

Braskamin i Laxå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Laxå.

Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Villa & Skorsten AB
Kvarnbackaö 4
711 72 Vedevåg


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Laxå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Laxå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Laxå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Laxå

I Laxå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Laxå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Laxå.

I Laxå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Laxå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.