Braskaminer i Kopparberg

Annons:
Köpa braskamin i Kopparberg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kopparberg. Om du är boende i eller i närheten av Kopparberg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kopparberg. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kopparberg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kopparberg.
Annons:

Braskamin i Kopparberg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kopparberg.

Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kopparberg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kopparberg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kopparberg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kopparberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kopparberg. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kopparberg som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.