Braskaminer i Hallsberg

Annons:
Köpa braskamin i Hallsberg - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hallsberg. Om du är boende i eller i närheten av Hallsberg och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hallsberg. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hallsberg som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hallsberg.
Annons:

Braskamin i Hallsberg

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hallsberg.

Mookåpan AB
Mo 156
693 95 Åtorp


DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Skorstenslagarn AB
Stämpelgatan 52
703 78 örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hallsberg

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hallsberg är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hallsberg rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hallsberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hallsberg.

I Hallsberg hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hallsberg. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.