Braskaminer i Grythyttan

Annons:
Köpa braskamin i Grythyttan - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Grythyttan. Om du är boende i eller i närheten av Grythyttan och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Grythyttan. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Grythyttan som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Grythyttan.
Annons:

Braskamin i Grythyttan

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Grythyttan.

Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Grythyttan

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Grythyttan är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Grythyttan rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Grythyttan

I Grythyttan finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Grythyttan.

Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun och kyrkbyn i Grythyttans socken. Orten ligger mellan sjöarna Torrvarpen och Sör-Älgen. I Grythyttan finns Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens hus. Måltidens hus är en byggnad som ursprungligen användes vid världsutställningen i Sevilla 1992.

Yta: 152,37 hektar
Invånarantal: 891, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Grythyttan om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Grythyttan.

I Grythyttan hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Grythyttan. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.