Braskaminer i Glanshammar

Annons:
Köpa braskamin i Glanshammar - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Glanshammar. Om du är boende i eller i närheten av Glanshammar och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Glanshammar. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Glanshammar som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Glanshammar.
Annons:

Braskamin i Glanshammar

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Glanshammar.

DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Mookåpan AB
Mo 156
693 95 Åtorp


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Glanshammar

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Glanshammar är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Glanshammar rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Glanshammar

I Glanshammar finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Glanshammar.

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Glanshammar om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Glanshammar.

I Glanshammar hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Glanshammar. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.