Braskaminer i Fjugesta

Annons:
Köpa braskamin i Fjugesta - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Fjugesta. Om du är boende i eller i närheten av Fjugesta och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Fjugesta. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Fjugesta som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Fjugesta.
Annons:

Braskamin i Fjugesta

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Fjugesta.

Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


Mookåpan AB
Mo 156
693 95 Åtorp

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Fjugesta

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Fjugesta är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Fjugesta rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fjugesta om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Fjugesta.

I Fjugesta hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Fjugesta. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.