Braskaminer i Finnerödja

Annons:
Köpa braskamin i Finnerödja - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Finnerödja. Om du är boende i eller i närheten av Finnerödja och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Finnerödja. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Finnerödja som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Finnerödja.
Annons:

Braskamin i Finnerödja

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Finnerödja.

Villa & Skorsten AB
Kvarnbackaö 4
711 72 Vedevåg


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


Skorstenslagarn AB
Stämpelgatan 52
703 78 örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


Mookåpan AB
Mo 156
693 95 Åtorp

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Finnerödja

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Finnerödja är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Finnerödja rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Finnerödja

I Finnerödja finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Finnerödja.

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånarantal: 604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Finnerödja om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Finnerödja.

I Finnerödja hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Finnerödja. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.