Braskaminer i Fellingsbro

Annons:
Köpa braskamin i Fellingsbro - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Fellingsbro. Om du är boende i eller i närheten av Fellingsbro och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Fellingsbro. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Fellingsbro som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Fellingsbro.
Annons:

Braskamin i Fellingsbro

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Fellingsbro.

Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsgatan 7
711 30 Lindesberg


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro


Villa & Skorsten AB
Kvarnbackaö 4
711 72 Vedevåg


Spiscenter AB
Mosåsvägen
702 28 örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Fellingsbro

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Fellingsbro är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Fellingsbro rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Fellingsbro

I Fellingsbro finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Fellingsbro.

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fellingsbro om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Fellingsbro.

I Fellingsbro hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Fellingsbro. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.