Braskaminer i Zinkgruvan

Annons:
Köpa braskamin i Zinkgruvan - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Zinkgruvan. Om du är boende i eller i närheten av Zinkgruvan och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Zinkgruvan. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Zinkgruvan som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Zinkgruvan.
Annons:

Braskamin i Zinkgruvan

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Zinkgruvan.

DBOs Pelletsvärme AB
Industrigatan 8
693 35 Degerfors


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro


Murarfirma NJS
Rosendal 602
714 94 Kopparberg


Skorstenslagarn AB
Stämpelgatan 52
703 78 örebro


Kakelugnsmakarna
Johansdalsvägen 8
702 31 örebro

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Zinkgruvan

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Zinkgruvan är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Zinkgruvan rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Zinkgruvan

I Zinkgruvan finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Zinkgruvan.

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Zinkgruvan om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Zinkgruvan.

I Zinkgruvan hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Zinkgruvan. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Örebro.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.